Waarom Paranoten gezond zijn

Paranoten Voedingswaarde

Paranoten is een zeer speciale superfood. De vrucht groeit aan een boom die honderden jaren oud wordt en vele tientallen meters boven de grond groeit. Paranoten zijn rijk aan selenium en hebben ook nog andere gezonde stoffen waardoor het allerlei voordelen met zich mee brengt. Onderstaand alle voordelen van het consumeren van paranoten:

Voordelen van Paranoten:

De Paranoot is rijk aan selenium, deze stof wordt niet door het lichaam aangemaakt, hierdoor moeten wij het uit voedsel halen. Selenium speelt een belangrijke rol in het afweersysteem van het lichaam van de mens. Het stimuleert namelijk antioxidanten activiteiten. Ook verbeterd selenium de werking van Vitamine E in het lichaam.

Ook helpt het selenium tegen het ontstaan van o.a. Borstkanker,, prostaatkanker, houd het de schildklier gezond en voorkomt het bloedstolling en helpt het tegen hart en vaatziekten.

Paranoten zijn rijk aan Omega-6-vetzuren

Hierdoor werken ze positief voor het cholesterol en voorkomen ze hart en vaatziekten.

Paranoten bevatten Methionine, deze stof helpt tegen chronische ziekten en werkt veroudering tegen.

Door dat de noot ook rijk is aan mineralen zoals magnesium, mangaan, calcium, ijzer en zink helpt het het lichaam op veel manieren om goed te kunnen functioneren en gezond te blijven.

Tenslotte bevat deze noot zowel E complex als B complex. Thiamine zorgt voor een gezond zenuwstelsel en Vitamine E helpt de celmembranen als een sterk antioxidant tegen vrije radicalen.

Kortom de paranoten hebben erg veel voordelen. Je kunt ze onderstaand online bestellen.

Paranoten bestellen

para noten ongebrand

Omschrijving: Paranoten ongebrand raw
Merk: Nova Vitae

5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *